به گزارش پایگاه خبری رهیافت جنوب، وقتی در کشور، ۳ هزار و ۵۰۰ واحد مرغداری با بهرهمندی از ارز ۴,۲۰۰ فعالیت دارند، چرا با تأمین مرغ و تخم مرغ مواجه هستیم، بنابراین این مشکل نشان می دهد که دولتی که فقط نام تدبیر را یدک می کشد، هیچ تمشیتی برای رفع این مشکلات ندارد.
نقش ضعف نظارتی سازمان تعزیرات در نابسامانی کنونی هویداست، آیا سازمان تعزیرات به وظیفه قانونی خود عمل کرده؟ آیا با توزیع کنندگان متخلف برخورد قاطع صورت گرفته است؟
باید سراغ توزیع کنندگان متخلفی که براساس رابطه های خود مرغ را به صورت زیرمیزی توزیع می کنند، بروند.
باید ورود پیشگیرانه داشته باشند، زمانی که جوجه ها دفع می شدند! باید بروز اتفاقات کنونی پیش بینی می شد، آیا وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صمت وضعیت بازار در آینده را با توجه به عدم جوجه ریزی پیش بینی نمی کردند؟
از «زنده به گورکردن» دهها هزار جوجه در شهرهای خوزستان تا نظام سرمایهداری برخی محصولات مانند گندم، سیب زمینی و...را نابود میکند تا قیمتش در بازار حفظ شود!
از زنده به گور کردن موجودی که حیات دارد با اخلاقی ناصحیح از بین میبرند! با هر توجیهی نظیر نبود ذرت سویا، تحریم و... را خوراک تبلیغاتی مخاطره مردم نهادینه کردند، اما این حرکت ناشیانه و ضدطبیعت و ضداخلاق را قلمداد نمودند.
نبی مکرم اسلام حضرت محمد«ص» میفرمایند: «هر حیوانی که به ناحق کشته شود، روز قیامت از «قاتل خود» شکایت می کند.»
امید است با ورود جدی مقامات قضایی به گرانی مرغ و از سرگیری ماجرای جوجه کشی، مردم حس کنند که همه در برابر قانون برابرند و قانون فقط مختص ضعفا و فقرا نیست و پای گردن کلفت های دانه درشت نیز به محاکم قضایی باز می شود.
ماجرای افزایش شدید قیمت مرغ این روزها به یکی از دغدغههای اصلی مردم تبدیل شده است. مرغی که مسوولان میگویند باید با قیمت مصوب فروخته شود، اما فروشندگان به دلایل مختلف حاضر به این کار نیستند.
ما معتقد هستیم که رد پای تحریم ها در مشکل نهاده های دامی و افزایش قیمت مرغ خیلی پررنگ نبوده و بیشتر از همه، سوء مدیریت تاثیرگذار بوده است.
متأسفانه در روزهای اخیر، قیمت مرغ در برخی شهرها تا ۴۵,۰۰۰ تومان هم بالا رفته است؛ این مسأله کاملاً قابل پیشبینی بود و بارها به مسئولان مربوطه هشدار داده شد ولی رویه ناصواب و غلطی که در پیش گرفته شده، ظاهراً پایانی ندارد.