سه شنبه، 14 بهمن 1399 00:00 کد مقاله : 13991114007
امین روانان
هفتمین همایش استیل پرایس با موضوع نوآوری در تولید و فروش و حضور اردشیر سعدمحمدی سرپرست معاونت وزیر صمت، وجیه‌الله جعفری، رئیس هیئت عامل ایمیدرو و جمعی از مدیران شرکت‌های ...
دستاوردهای "غریب پور " محور سخنان مدیرعامل جدید ایمیدور در همایش استیل پرایس

به گزارش رهیافت جنوب " جعفری با بیان این مطلب تصریح کرد: برای برنامه ریزی دقیق و عملیاتی، ارتباط بیشتر و سازمان یافته از بخش های بالادستی همچون اکتشاف تا حلقه های پایین زنجیره، ضرورت دارد.
وی  افزود: چنین انسجامی را سبب ساز توسعه، رشد اشتغال و سرمایه گذاری دانست و اظهار داشت: با فعالیت سیستمی و سازماندهی مطلوب بین اجزای زنجیره،‌ می توان اهداف توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی و به ویژه فولاد را محقق کرد.
افزایش ظرفیت های تولید
رئیس هیات عامل ایمیدرو با تاکید بر اینکه به اهداف توسعه ای ۱۴۰۴ دست خواهیم یافت،‌ افزود: تا پایان سال گذشته ظرفیت تولید کنسانتره ۵۷.۶ میلیون تن، گندله ۴۷ میلیون تن،‌ آهن اسفنجی ۳۵.۳ میلیون تن و فولاد خام ۳۷ میلیون تن بوده است که تا پایان امسال این ارقام رشد خواهد داشت.
جعفری گفت:‌ تا پایان سال ۹۹ظرفیت تولید کنسانتره آهن ۷.۵ میلیون تن، گندله سنگ آهن ۱۵ میلیون تن، آهن اسفنجی ۱.۷ میلیون تن و شمش فولاد ۵.۷ میلیون تن افزوده می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به افزایش ظرفیت های تولید در صنایع معدنی پرداخت که طی سال های ۹۲ تا ۹۸ محقق شده است.
به گفته جعفری، طی ۹ ماه امسال، تولید محصولات فولادی ۱۰درصد، شمش ۱۲درصد، آهن اسفنجی ۹درصد و گندله سنگ آهن ۱۱درصد رشد داشته است.
ادامه توسعه زیر ساخت ها
 معاون وزیر صنعت معدن و تجارت در ادامه گفت: خوشبختانه سرمایه گذاری های بخش خصوصی در حوزه آب ثمر بخش بوده و فاز نخست خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی افتتاح شده و قرار است پس از رسیدن این خط به سرچشمه کرمان و چادرملو در یزد، فازهای جدیدی اجرایی شود.
جعفری با تاکید بر اینکه شرکت های بزرگ از جمله گل گهر، چادرملو و ملی مس در توسعه زیرساخت ها پیشرو بوده اند، تاکید کرد: هدایت نقدینگی این شرکت ها به توسعه و همکاری با شرکت های کوچک برای تحقق اهداف زنجیره فولاد، جزو سیاست های ایمیدرو محسوب می شود.

وی همچنین به اهداف نوآورانه زنجیره فولاد اشاره کرد و گفت: طی ۲۰ سال اخیر شاهد تغییرات گسترده ای در تولید گریدهای مختلف فولادی بوده ایم و امروزه تولید محصولات سبک با استحکام بالا مورد نیاز بازار است. به گفته جعفری، شرکت های فولادی توانسته اند تا ۶۱درصد مصرف انرژی را کاهش دهند.
جعفری در ادامه گفت: با تلاش های صورت گرفته و سیاست های اجرا شده در صنعت فولاد، شاهد بومی سازی ۶۰ تا ۸۱درصدی بوده ایم.

برنامه جدید حفاری
وی مهمترین نیاز فعلی زنجیره فولاد را اکتشاف ذکر کرد و گفت: بیشترین حفاری صورت گرفته در طول یکسال در محدوده ۱۵۰ هزار متر بوده اما اکنون ایمیدرو با فعال سازی توانمندی های داخلی برنامه افزایش قابل توجه حفاری را پیش رو دارد.
جعفری با اشاره به پهنه ها و آنومالی های کشف شده سال های اخیر، ادامه داد: با احتساب فعالیت بخش خصوصی و ورود ماشین آلات جدید، باید در گام بعدی به فکر حفاری در مقیاس های بالا باشیم تا بدین ترتیب زمینه تامین مواد اولیه مورد نیاز زنجیره فولاد و دیگر زنجیره های مواد معدنی فراهم شود.

دستاوردهای

رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: ایمیدرو از حضور و سرمایه گذاری بخش خصوصی و کنسرسیوم های اکتشاف استقبال می کند و در این میان حضور نخبگان برای بهره گیری از دانش روز، ‌اهمیت به سزایی دارد.
جعفری عنوان کرد: توجه به بحث زیرساخت‌ها برای سرمایه‌گذاری‌های جدید بسیار مهم است و به کاهش قیمت تمام شده کمک می‌کند. طرح انتقال آب خلیج فارس به معادن طرحی بود که به معادن مرکز کشور کمک کرده است.
وی با اشاره به اهمیت تولید گریدهای نوین در صنعت فولاد، بیان کرد: امروزه بیش از سه هزار و 500 گرید فولادی در دنیا ساخته می‌شود و در سال‌های اخیر گریدهای زیادی به فولاد اضافه شده است
[ین صحبت ها در حالی از سوی رئیس هیات عامل ایمیدور بیان می شود که موارد فوق در دو سال حضور دکتر غریب پور توسعه و عملگرا محقق شده است.

افزایش تولید ،توسعه اکتشاف، ایجاد کنسرسیوم با کمک بخش خصوصی،احیا و فعال سازی 311 معدن از سال 98 تا دی 99،جذب بیش از 1700 میلیارد تومان منابع  برای تکمیل طرح های توسعه از بخش خصوصی در سال 98،توسعه زیرساخت ها از جمله مهمترین اقدامات دکتر غریب پور بود که دیروز در همایش استیل پرایس محور سخنان رئیس هیات عامل ایمیدور و سایر مدیران فولادی بود.
وی در این دو سال با اقدامات بی نظیر  در بخش های مختلف صنایع معدنی و فولادی.. ریل گذاری در مسیر ناهموار را انجام داد.

نظر جدید
پربازدیدها